skip to Main Content

101 atleten van 15 verschillende verenigingen deden mee aan deze zonovergoten wedstrijd bij GAC. Er zijn steeds vier blokken van een uur met speer, kogel en discus. Je zou twee keer hetzelfde onderdeel kunnen doen, zoals Nico Wilbrink van AV Flevo Delta bij discus deed.
Mooi deelnemersveld van D-junioren tot Masters. Bij de JJC mooie pr’s voor Sean Ansara (11.50), Yoram Vriezen (10,55) en Jesse van Gameren (7,89).  Ook bij de JJD zien we pr’s voor Robin Pos (8.04), Ryan Andela (7,87), David Elzinga (7,42) en Thijn Dorrestein (6,89). Master Wim Threels valt met zijn 65 jaar in een nieuwe categorie en zet mooie prestaties neer op speer (40,92), kogel (8,73) en discus (29,78). Op speer heeft Wim meteen een clubrecord verbroken dat stond uit 1999 van Kees van Giezen op 26.77.
Alle uitslagen staan op atletiek.nu en die van de GAC-atleten ook op de GAC-site. Met dank aan Stéphane Wienneke voor de invoering ervan!
Dit keer ook een dankbetuiging aan alle 20 juryleden (ervaren en nieuwkomers!): Brigitte, Inez, Patrick, Marianne, Lucas, Eric, Marc, Judith, Skip, Ariën, Jelle, Mauve, Jurre, Yaran, Jeroen, Olaf, Stef, Ronald, Ine en John. Een mooie mix van ouders en atleten/CWA. Ik heb aardig wat complimenten mogen ontvangen voor de losse (flexibele) organisatie/sfeer met strakke jury. Echt top!
Als laatste een bedankje voor Ton Sweep, die iedere keer weer een mooie puzzel heeft aan de jury-indeling.
Nelleke Dankers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X