skip to Main Content

Weerwijzer:

Geen beperkingen.

Wil je een leuke snelle marathon lopen binnen je eigen mogelijkheden, kom dan 14 mei a.s. naar de Gooise Atletiekclub op het Arenapark. Leden én niet leden zijn van harte welkom. De trainingen voor snelle en langzamere lopers begint de tweede helft van dit jaar.

Op 14 mei 2014 om 19.30 uur houdt GAC, (Gooise Atletiek Club), een bijeenkomst in de kantine op het Arenapark < Arena 103 Hilversum> voor hardlopers die zich goed willen voorbereiden op een marathon in het voorjaar van 2015. Voorjaar 2015 lijkt nog ver weg, maar een goede voorbereiding op een marathon vergt tijd. Ook belangstellende lopers die (nog) geen lid zijn van GAC, zijn van harte welkom. De marathongroep is een prima manier om kennis te maken met GAC.

Voor wie is de marathongroep?
De marathongroep is voor lopers die denken tussen 3 en 5 uur te kunnen finishen. Zowel voor lopers die tevreden zijn met het plezierig uitlopen van een ‘mooie’ marathon, als lopers die het beste qua prestatie uit zichzelf willen halen. Lopers die een marathon aankunnen beneden 3 uur (vrouwen 3u15) kunnen in een (gespecialiseerde) wedstrijdgroep worden begeleid.
Van de deelnemers wordt verwacht dat ze zo’n vijf jaar loopervaring hebben en een aantal keer een halve marathon binnen 2u15 hebben volbracht.
Belangrijk in de opzet is het minimaliseren van blessures en het handhaven van het loopplezier.

Wat biedt GAC?
GAC organiseert speciale trainingen en voorlichtingssessies, beginnend in de nazomer van 2014. Verder is er begeleiding in de vorm van schema’s, looptechnisch advies door ervaren trainers en medisch advies door de clubfysiotherapeuten.

Aanmelden voor deze avond:
We willen graag dat iedereen die komt zich aanmeld, zodat we de facilitaire ondersteuning van de avond ook goed kunnen regelen. marathongac@gmail.com

Back To Top
X