skip to Main Content

Weerwijzer:

Geen mededeling.

Hoe leuk is het als je als GAC-atleet gevraagd wordt om je sponsor Run2Day mee te helpen met verhuizen?


Zaterdag 30 april was het zover: ruim 50 kinderen met trainers en ouders stonden bij de Kei gereed voor de schoenendozen estafette. Een unieke wedstrijd door de Schoutenstraat van Hilversum. De correspondent en de fotograaf van de krant waren ook aanwezig. Tevens heeft onze eigen GAC-fotograaf Jessica vele mooie plaatjes geschoten. Zie hier de link op smugmug: https://gac.smugmug.com/Jeugdatletiek/2022/Run2Day-verhuisestafette/


Na het inlopen werd iedereen op zijn wisselplek gezet. We hadden geen banenlijnen waarbinnen we moesten lopen, dus je mocht zelf kiezen op wie je wisselde. Dat leverde leuke situaties op, want je kon steeds op dezelfde loper wisselen. Sommige kinderen hebben het parcours wel twaalf keer gelopen. Er gingen steeds meer jasjes uit.


Fiene werd gevraagd om een doos schoenen voor John apart te laten zetten en dat deed zij keurig ha ha. Alle kinderen hebben ontzettend hun best gedaan.


Louran van Run2Day was heel blij met de hulp, want de dozen werden keurig gerangschikt in zijn nieuwe winkel aan de Bussumerstraat 60 te Hilversum gezet.


De kinderen werden na de estafette getrakteerd op drinken, koekjes en een ijsje.
Weer een leuke GAC-activiteit om op terug te kijken.

Back To Top
X