skip to Main Content

 

Jaarlijks volgen 10 lopers de opleiding tot hardlooptrainer bij de loopsportafdeling van GAC. Dit doen we om minimaal 2, maar het liefst 3, trainers per groep te hebben. Dit is belangrijk voor de kwaliteit en continuïteit van de trainingen en om zaken zoals verloop, vakanties of tijdelijke tijdsproblemen makkelijk op te kunnen vangen. Zover zijn we alleen nog niet en er zijn ook nog een aantal groepen met maar 1 trainer…
Het belang van de instroom van nieuwe trainers is dan ook groot.

Maar boven alles is het geven van training gewoon heel erg leuk! Samen met je collega trainers jullie eigen groep. Lopers begeleiden en motiveren, en natuurlijk zorgen voor een veilige, goede en gezellig sfeer in de groep.
De waardering voor trainers is groot, velen worden door hun groep ‘op handen gedragen’ en de Loopsportcommissie investeert veel in opleiding en bijscholing. En zonder trainers geen loopgroepen…

Dus.. we zijn op zoek naar jou!

De trainersopleiding begint in januari en in april ben je hardlooptrainer. Op 5 maandagavonden volg je workshops in het clubhuis van GAC. Deze workshops bestaan uit een deel theorie en een deel praktijk op de baan. Naast de specifieke trainingsonderwerpen komen ook meer algemene zaken zoals veiligheid aan de orde.

Lijkt het je leuk om andere lopers te motiveren en te begeleiden, dan is het geven van looptrainingen mogelijk iets voor jou!

Stuur een mailtje naar bertlist@gmail.com en je ontvangt meer informatie, zodat je vervolgens (op korte termijn) kunt beslissen of je mee wilt doen en zo een bijdrage wilt leveren aan de continuïteit van de hardloopgroepen.

De opleiding van de laatste jaren mogen we een succes noemen. Van de alle trainers die de laatste 6 jaar zijn opgeleid, geven er nu 40 aan één of meer vaste groepen training. Deze trainers zorgen niet alleen voor reguliere trainingen maar ook voor nieuwe uitdagingen. Zo komen de Bootcamp, de marathongroep en de woensdagochtendgroep voort uit deze trainers.
Ook de opleiding zelf wordt als zeer leuk en leerzaam ervaren.

Ontwikkel, daag jezelf uit en draag met jouw kwaliteiten ook iets bij aan GAC!

We zien je graag komen.

Bert List
Coördinator opleidingen hardlooptrainers van de Loopsportafdeling

Op dit moment heeft 1 loper zich opgegeven voor de nieuwe opleiding, dus we hebben nog ruimte voor minimaal 9 geïnteresseerden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X