skip to Main Content

Vrijdag 15 tot en met zondag 15 oktober was een primeur voor 50 atleten (12-15 jaar oud) en 10 trainers (18-53 jaar) bij groepsaccommodatie Hoeve Ten Vorsel in Bladel (NB). Schitterende locatie en prachtig weer.

Vrijdagavond is er een dropping bij grenspaal 200 in België. Vier trainers gaan in vier groepen op pad, dwalend door 55 ha bos. Trainer Tom ging over/door sloten en schrikdraad heen en kwam als eerste met zijn groep weer aan. Brabantse nachten zijn lang…..

Zaterdag staat in het teken van de teamspelen met o.a. volleybal en tafeltennis. In de avond gaan we lopend naar het Tropisch Zwemparadijs van het Vennenbos. De wildwaterbaan was iets te wild voor trainer Robert, want hij belandde op de EHBO-post met een hoofdwond. Gelukkig hoefde ik hem niet elk uur wakker te maken….

Op zondagochtend konden we uitslapen en je spullen inpakken. Daarna stond een bosspel op de planning, genaamd waterputten. Ondanks de zon hielden een hoop atleten het niet droog aan het eind…. (en trainer Frans ook niet, goed gedaan Babet!).
De jongens/meisjes estafette stond als laatste sportactiviteit op het programma, gevolgd door een ijsbuffet. Bij deze grote dank aan onze chefkok Hans Gort en hulpkok Jasper Gort. Al voor het 8e jaar hebben zij heerlijk voor ons gekookt.

Kampfoto’s, gemaakt door Sander Duikersloot, komen binnenkort hier:
https://gac.smugmug.com/Jeugdatletiek/2017/2017JuniorenkampBladel/

Nelleke Dankers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X