skip to Main Content

Zondag 15 april staat Hilversum weer in het teken van de Hilversum City Run. Het grootste sportevenement van ’t Gooi wordt gedragen door een groot aantal vrijwilligers die in de afgelopen periode achter de schermen keihard hebben gewerkt om er een succes van te maken. De voortekenen zijn goed: er is een recordaantal deelnemende teams aan de BINK Kids Run en ook de aanmeldingen voor alle overige onderdelen stromen nog steeds binnen.

Nieuw is dit jaar de 10 Engelse Mijl, als wedstrijd, maar ook als prestatieloop. Er zijn maar liefst 70 atleten die zich voor de wedstrijd hebben aangemeld, terwijl zich ook ruim 300 sportievelingen aan de start van de prestatieloop melden.

Voor alle onderdelen, met uitzondering van de BINK Kids Run voor teams, geldt dat aanmelden via de website (https://www.hilversumcityrun.nl/inschrijven-hilversum-city-run-2018/) nog mogelijk is tot en met 13 april. Doe je het uiterlijk 6 april, ontvang je je startnummer nog via de post. Doe je  dat in de week daarna, moet je je startbewijs afhalen in Gooiland. Daar kun je je op 14 en 15 april ook nog aanmelden, maar geldt een verhoogd tarief.

De deelneemsters aan de Yakult Ladies Run krijgen hun startnummer niet thuis gestuurd, maar halen dat op 15 april af in het Yakult Ladies House.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X