skip to Main Content

 

Op 30 november is de vernieuwde website van de Hilversum City Run online verschenen. Daarmee zijn ook de vernieuwingen, die voor de editie van 15 april 2018 worden doorgevoerd, bekend gemaakt. De Yakult Ladies Run wordt verplaatst naar zondag, waarmee het grootste sportevenement van ’t Gooi weer in zijn geheel op één dag plaats vindt. Verder kent de BINK Family Run straks twee afstanden: zowel 1,5 als 3 kilometer staan op het programma. Als klap op de vuurpijl kent de wedstrijdloop een uitdagende afstand: de 10 Engelse mijl, oftewel de Hilversum 10 Miles.

De bekende onderdelen als Independer Business Run en de Westeneng Verbeek Makelaardij Prestatieloop over zowel 5 als 10 kilometer, staan nog steeds op het programma. Het parcours is terug gebracht naar een nieuwe route over 5 kilometer afstand. Lopers die voor de 10 kilometer kiezen, moeten die ronde tweemaal volbrengen. Voordeel van deze nieuwe opzet is ook dat het publiek de deelnemers vaker kan zien.

Op de site, die in de afgelopen periode is gemaakt onder leiding van Joni Fleischer, is alle informatie voor de komende editie terug te vinden. Bovendien hebben Arno Scheepers en Dick Slootbeek de veranderingen ook nog toegelicht in een interview, dat gisteren in de Gooi- en Eembode verscheen.

Tenslotte is het voor leden van GAC uiteraard mogelijk om mee te doen aan de Hilversum City Run. Natuurlijk als deelnemer, maar je kunt je ook inzetten als vrijwilliger. Ben jij tenminste 16 jaar en kun en wil je in de voorbereiding of op de dag zelf een steentje bijdragen, aarzel dan niet om je aan te melden. Kijk snel op: www. hilversumcityrun.nl.

Meer lezen:
Hardloopnieuws: http://www.hardloopnieuws.nl/tal-vernieuwingen-hilversum-city-run-ladies-run-naar-zondagnieuw-parcours-en-hilversum-10-miles/
Hilversums Nieuws: https://www.hilversumsnieuws.nl/nieuws/sport/88122/-city-run-moet-onderscheidend-blijven-
Gooi- en Eemlander: https://www.gooieneemlander.nl/sport-regionaal/hilversum-city-run-nu-weer-op-een-dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X