skip to Main Content

Weerwijzer:

Geen waarschuwing

Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 oktober viert GAC het 90-jarig jubileum.
Zet dat weekeinde dus alvast in je agenda!

Een jubileumcommissie werkt momenteel hard aan de invulling van het programma voor het feestweekeinde. Zeker is dat er niet alleen geborreld wordt. "Bij het jubileum van een atletiekvereniging hoort ook dat er beweging in zit’’, aldus voorzitter Paul Maas. En dus zal er, naast de clubkampioenschappen op de baan, onder meer een ‘obstacle run’ over het Arenapark plaatsvinden.

Met de obstacle run over het ‘werkterrein’ van GAC en de omliggende bedrijven laat de club op vrijdag 6 oktober zien dat ze na 90 jaar nog springlevend is. Aan het evenement mogen namelijk niet alleen leden, maar ook – op initiatief van het Vastgoed Owners Collectief (VOC) – werknemers van de ondernemingen op het Arenapark deelnemen. "We staan dit weekeinde natuurlijk stil bij wat er de afgelopen 90 jaar allemaal gebeurd is. Maar we focussen ons ook op de toekomst, op continuïteit. Samenwerken met anderen, dat past bij deze tijd’’, aldus Maas.
Gedacht wordt aan de vorming van teams van 4 personen die een parcours met obstakels, hindernissen en andere uitdagingen te wachten te staat. Diezelfde avond is er bovendien een clinic Nordiccen en een workshop Sportief Wandelen. Voor deelnemers en supporters is er een borrel na afloop, bij de prijsuitreiking wordt een wisselbeker uitgereikt – waarmee meteen duidelijk is dat dit een jaarlijks terugkerend evenement moet worden.

In het weekeinde zijn er, behalve de reguliere, maar extra feestelijke trainingen van de loopsport, ook de Clubkampioenschappen op de baan.
Zaterdag komen de pupillen (A, B,C en D) in actie, op zondag de junioren en senioren. De zaterdagmiddag zal afgesloten worden met een snack voor de deelnemers.

Zondagmiddag is er vanaf 16.00 uur een borrel met hapjes. Aan een aantal verrassingen wordt nog gewerkt. Paul Maas zal in ieder geval een jubileumspeech houden. "Dan ook zullen we even stilstaan bij het feit dat we al 90 jaar in de running zijn.’’

Wie nog ideetjes of suggesties voor het jubileumfeest heeft, kan een mailtje sturen naar: jubileum@gach.nl 
De jubileumcommissie bestaat uit Jos Koekkoek (wedstrijdatletiek), Ben Bus (sponsorcommissie), Paul Maas (bestuur), Sandra van den Beukel (moeder) en Esther Gross (communicatiecommissie).

Meer informatie over bijgaande foto vind je hier.

Edward Swier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X