Ga naar hoofdinhoud

Weerwijzer:

Geen mededeling.

GAC : Hardlopen, wandelen, nordiccen, bootcamp

Lopen op jouw niveau !

Lopen! Daar zijn wij van als GAC. In elk seizoen en op elk niveau. Lopen wanneer en met wie je wil. Straten, parken en natuurgebieden in en rondom Hilversum worden druk bezocht door hardlopers en wandelaars maar wanneer je daar meer mee wil (vaker, sneller, verder) denk dan aan trainen in een groep bij GAC.

Want alleen of met z’n tweeën is het soms lastig om die leuke route te vinden als je de weg niet weet en al die loopschema’s, waarvan je weet dat je daardoor beter loopt, zijn in je rondje hardlopen toch best lastig.

Dus, lopen bij de GAC ?

Alles voor lopen én wandelen als sport vind je bij ons.

GAC heeft een van de grootste loopsportafdelingen van Nederland en er is voor lopers van alle niveaus ruime gelegenheid om in te stappen. Een ideale kans om lekker fit te blijven en de eventuele coronakilo’s snel weg te werken. Daarnaast is het voor de ‘eenzame Corona-runner’ een mooie kans om voortaan in één van onze groepen te gaan lopen en andere lopers of wandelaars te leren kennen. Samen trainen betekent betere prestaties, afwisselende routes en, als jij dat wil, gezamenlijk voorbereiden op landelijke evenementen. Wekelijks zijn er 6 trainingsmomenten en voor de prijs hoef je het niet te laten. Voor de prijs van een paar loopschoenen loop je een heel jaar.

Word je enthousiast van deze oproep?

Meld je dan nu al aan via hardlopen@gach.nl en we gaan een leuke, passende groep voor je zoeken zodat je, direct uit de startblokken kunt schieten.

Wil je eerst meer informatie over lopen bij GAC?


Tot ziens bij GAC.

(Hard)lopen op ieder niveau, dat doe je bij GAC!

Back To Top