Skip to content

Vanochtend was de reeds lang aangekondigde laatste training onder leiding van Laus. Vele GAC’ers die meegelopen hebben of nog steeds doen in andere bootcamp of loopgroepen waren present. In 1999 met Fred Verkerk de trainers opleiding gedaan en dus nu bijna 25 jaar later de laatste bostraining op zaterdag. Naast deze groep is Laus nog actief in de bootcamp, dinsdag ochtend, donderdag avond en wat losse fiets groepjes. Als deze andere dingen blijft Laus gewoon doen.

Om dit heugelijke feit wat cachet te geven was er bij de groepsleden geld ingezameld en 76 donaties zijn gedaan voor een permanent aandenken te geven. De helft daarvan waren aanwezig andere niet door vakanties. Een bankje is geplaatst bij het Wasmeer met een fraai bordje erop, welke door Laus is onthuld.

Maaike vd Schoot bedankt voor de mooie toespraak namens de groep, Jan-Willem voor de attentie vanuit het bestuur, en Mariska Verkerk, Bert Oosterhuis en Hans Oosterhuis voor de koffie op het Sinterklaas veld. Martin de Vor, Willem van Weelden en Fred Verkerk voor de algehele organisatie. Als bestuur zijn we uiteraard erg blij met trainer van deze staat van dienst en hopen nog langer van zijn diensten gebruik te maken. En alvast gefeliciteerd met je 75e verjaardag morgen.

Aswin Jagers

Back To Top