skip to Main Content

Zondag 10 juni mochten we alweer onze kunsten vertonen op de 2e competitiedag. Het doel is de finale te halen en daarvoor moeten we bij de eerste 12 landelijk eindigen. Gelukkig hebben we een complete ploeg en zijn we er op gebrand dit jaar wel de finale te halen.

Joost is op de weg terug na een zware periode en gaat kogelslingeren en kogelstoten. Helaas gaat kogelslingeren de mist in na concentratieverlies door een half uur oponthoud. Kogel stoten redelijk doorgekomen. Hij zegt zelf nog wel wat training en wedstrijden nodig te hebben. Maar de eerste punten zijn binnen.
Onze sprintprins Richard geeft als vanouds zijn snelle visitekaartje af op de 100m. en de 200m.
Klaas-Jan sprint mee en doet verspringen en benadert zijn PR’s op een haar.
Chi is “slachtoffer“ van een foutje van de trainer en ploegleider en moet binnen 10 minuten 200m. sprinten en verspringen. Moet kunnen zeggen we en verdraaid hij doet het nog ook en brengt zelfs de punten op verspringen binnen.
Onze allround wereldkampioen Wim doet zijn reputatie eer aan en springt naar grote hoogte (1.55).
De punten op de 800m. moeten van Michiel komen; die heeft er zin in en wil zijn PR benaderen. De punten pakt hij met 2.17. Knappe tijd.
Op Maurits kunnen we altijd bouwen en ook nu weer gaat hij in de warmte de 5000m. te lijf. Zijn streeftijd van 18.40 haalt hij precies!
Rest nog de altijd spectaculaire Zweedse Estafette. Richard – Wim  -Chi – Klaas-Jan zetten een nette 2.17 neer.
Nu zijn we benieuwd naar de landelijke eindstand en worden de iphones en andere toestellen druk gebruikt om de resultaten op te zoeken.
Aan het eind van de middag weten we dat zowel de Dames als de Heren de finale in September hebben gehaald.

Mooi weer, goede tot zeer goede resultaten en een gezellig dagje uit.
Op naar de finale en dan pieken!

Hans Veldmeijer ploegleider.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X