skip to Main Content

Tussen het jureren door is Marc van Veen afgelopen zaterdag door voorzitter Paul Maas benoemd tot Gulden Lid van GAC.

Marc van Veen is in 1982 lid geworden van GAC. Later is hij in verband met verhuizingen en een korte voetbalcarrière even weggeweest, maar sinds 1994 is hij permanent onderdeel van de vereniging.

Midden jaren '80 werd Marc jurylid. Hij is bij bijna alle baanwedstrijden aanwezig en staat bij de veel wedstrijden (uit en thuis) altijd als zeer gewaardeerd jurylid paraat.
Als commissaris van vertrek heeft hij in 2016 het plezier van die functie ook ervaren; hij heeft ervan genoten.

Midden jaren '90 werd hij penningmeester van de technische commissie (huidige WOC). Daar regelt hij zorgvuldig alle betalingen voor inschrijvingen van wedstrijden en evenementen.

En Marc zijn grootste, meest zichtbare, meesterstuk binnen de wedstrijdatletiek is toch wel het verwerken van alle uitslagen!
Sinds in 2000 de website in de lucht is, zet Marc alle uitslagen op de site. Elk weekend steekt hij veel tijd in het ophalen van informatie bij alle organisaties van evenementen waar GAC-leden aan hebben deelgenomen.
Op Facebook plaats hij regelmatig een kort verslag van wedstrijden en filmpjes van de Atletiek Unie over jureren. Een ongelooflijke klus.

Rustig op de achtergrond aanwezig en al vele jaren een zeer actieve, betrouwbare vrijwilliger:
Marc is een man waar je 'op kunt bouwen'!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X