skip to Main Content

De MILA-jong atleten hebben een drukke serie van wedstrijden achter de rug. Als eerste werd in het nieuwe jaar op 14 januari deel genomen aan de 2e crosscompetitiewedstrijd waarbij de groep als totaal goed presteerde.
De dag daarna namen Max, Mette en Pien deel aan een indoorwedstijd in Apeldoorn. Ieder liep een vette PR en Max verbeterde daarnaast het clubrecord op de 1000 meter indoor voor C junioren.

Op zondag 22 januari deed een groot deel van de groep mee aan de 3e wedstrijd van de BAV-wintercup. Hierbij waren als afsluiting van de serie winterwedstrijden veel prijzen te verdelen. Jurre werd eerste bij de jongens C1. Jolente en Mette resp. eerste en tweede bij de meisjes C2/ B1 en Max tweede bij de jongens C2/B1.

Op 4 februari was de groep weer present bij de 3e wedstrijd van de crosscompetitiewedstrijd in Santpoort-Noord. Dit was de laatste mogelijkheid om nog punten te scoren voor eventuele plaatsing voor de finale cross op 11 maart. En ook hier heeft de MILA-jong groep zich van zijn goede kant laten zien: topklasseringen voor de meeste atleten. In de voorlopige eindstand van de crosscompetitie staan bijna alle atleten van de MILA-groep er goed voor en mogen mee naar de finale.

De atleten laten zien dat het leuk is om samen te trainen en naar wedstrijden te gaan. De trainingsopkomst is hoog, de sfeer is goed en dan volgen de prestaties van zelf.

Adri van der Zon, trainer MILA-jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X