Skip to content

Op deze mooie zonnige Moederdag hadden de masters hun eerste competitiewedstrijd.

De strijd is hevig in onze poule en we zijn aan elkaar gewaagd. Er traden 17 teams aan in Zeist en het werd een prachtdag. Zonder iemand te kort te doen zal ik toch even de hoogtepuntjes van de dag noemen. 

Christine Bosch won de 400 meter (1:00.44) én de 1500 meter (4:51,95) in haar soepele lichte stijl, een feestje om naar te kijken.

Mariëlle de Rijk haalde uit met haar discus en die vloog ruim over de dertig meter (30,90), een leuke derde plaats in de wedstrijd. 

Het hoogste puntenaantal was voor Ellen Tromp. Zij sprong over 1,30 m en dat leverde maar liefst 842 punten op.

Irma Wesseling was nieuw in onze blauw-gele formatie en wat ging ze goed!  Ze heeft vast het hoogste beenritme van de dag maar die 100 meter was toch best ver. Het leverde wél een nieuw clubrecord (V55: 14,87) op maar er zit nog meer in!

Ook voor Denise van der Linden was de 100 meter een worsteling, vooral omdat er tegenwind was… Verrassend genoeg liep ze de 200 meter (die is echt verder dan de 100 m.) als een geoliede machine (31,86). 

En tijdens de estafette lieten Irma, Ellen, José en Denise zien dat die 100 meter best te doen is, vooral wanneer je zo’n stokje in je hand hebt! 

En als laatste nog Ilona Mulder, wat op de training maar niet wilde lukken ging hier goed: haar kogel over de 8 meter! More to come!

Het was een geweldige dag met mooie prestaties. De GAC dames staan in de uitslagen van onze poule derde met 6058 punten en ook landelijk (42 teams) blijken we op de derde plek te plakken. 

De ploegleiders zijn supertrots en zeer tevreden over het team.

Heel veel dank aan onze trouwe juryleden: Margriet en Jeroen Hilhorst!

Onze volgende wedstrijd is op 9 juni in Bussum! We kijken er al naar uit!
Groetjes van de ploegleiders, José en Brigitte

Back To Top