Skip to content

SAVE THE DATE: 31 oktober 2021

Klaverblad Voetstappenpad Wandelrally, een update.

In juni meldden wij het al: we gaan deze wandelrally weer organiseren!

Inmiddels zijn alle benodigde vergunningen binnen, zijn flyers, posters en stempelkaarten voor de deelnemers besteld en hebben de diverse sponsors weer mooie dingen toegezegd. Zo zorgt onze hoofdsponsor, Klaverblad verzekeringen, o.a. voor een heuse poffertjes- of stroopwafelkraam! HET (Hilversumse Energie Transitie) gaat wandelaars die bij Groot Kievitsdal willen stoppen, met elektrische auto’s terugbrengen naar het Mediapark. Ook andere sponsors leveren hun bijdragen, we zijn er hartstikke blij mee.

Via het bekende ‘witte voetjespad’ kan niet alleen de ‘tocht der tochten’ worden gelopen (29 kilometer!) maar is het ook mogelijk om kortere afstanden te lopen. De kortste afstand van 7,5 km. gaat gelopen worden onder begeleiding van twee van onze eigen wandeltrainers, om zo beginnende wandelaars een handje te helpen.

Natuurlijk rekenen wij op massale deelname van onze mede GAC-leden! De inschrijving opent per 1 september en kost slechts 7 euro. Dit geld komt volledig ten goede aan het Goois Natuur Reservaat.

Tussen 08.00 uur en 11.00 uur zijn de inschrijfbalies open in het gebouw van de VPRO (Wim T. Schippersplein 1, 1217 WD Hilversum). Het wordt alweer vroeg donker in deze periode, dus de finish sluit om 16.30 uur. Inschrijven kan zowel van tevoren via de website www.voetstappenpad.nl  als ook op de dag van de wandelingen zelf.

Voor gedetailleerde informatie: www.voetstappenpad.nl

En zet natuurlijk vast de datum in je agenda!

De Commissie Voetstappenpad Wandelrally

Back To Top