skip to Main Content

Weerwijzer:

Geen beperkingen.

SAVE THE DATE: 31 oktober 2021

De eerste online vergadering in 2021 van de commissie van de Klaverblad Voetstappenpad Wandelrally was niet de meest leuke. Net als vorig jaar moest namelijk het besluit genomen worden om de rally in mei te annuleren. De reden daarvoor is alom bekend.

Maar: na rijp beraad en controle van allerlei wandelagenda’s mikken we er nu op om deze jubileum editie (het is de tiende keer!) in het najaar te houden. En wel op zondag 31 oktober. We hopen van harte dat dit evenement dan door mag gaan.

De voorbereidingen zijn in ieder geval gestart. Zo heeft Jaap van Hamersveld kort geleden alvast de voetstappenpaaltjes afgestoft en opnieuw geschilderd:

De vrijwilligers die de stempelposten moeten gaan bemensen, hebben ook hun medewerking weer toegezegd . En de Commissie is inmiddels gestart met het bijwerken van het draaiboek en het opstarten van de noodzakelijke voorbereidingen.

Dus niets kan ons tegenhouden!

Evenals vorige keer kan het hele rondje om Hilversum gewandeld worden , maar ook korte afstanden zijn mogelijk. Wil je er meer van weten? Kijk dan op de site: www.voetstappenpad.nl voor details.

En zet natuurlijk vast de datum in je agenda!

De Commissie Voetstappenpad Wandelrally

Back To Top
X