skip to Main Content

Weerwijzer:

Geen beperkingen.

Afbeelding Bardienst

Beste sportvrienden,

Binnenkort mag de kantine weer open voor de leden, daarom willen wij jullie graag informeren over twee veranderingen. Er zijn namelijk een (nieuwe) manier van afrekenen en een noodzakelijke prijsverhoging.

Met de hernieuwde openstelling van de kantine, kan er alleen nog via pinbetaling afgerekend worden aan de bar. Tijdens de tijdelijke opening van het uitgiftepunt op de tribune, bleek dit goed te werken.
Daar komt bij dat het in de tussentijd erg lastig is geworden om contant geld te storten. Niet iedere bank staat contante stortingen nog toe. En per storting wordt er door de bank een flink bedrag in rekening gebracht. Door niet meer met contant geld te werken, kunnen deze kosten bespaard worden.

Per 1 juli wordt er statiegeld op plastic flesjes ingevoerd. Per 31 december 2022 wordt er ook statiegeld op blikjes ingevoerd. Voor nu betekent dit dat ieder flesje AA-drink, bronwater en sportwater € 0,15 duurder wordt.
Het statiegeld wordt niet terug betaald aan de bar. Mensen die dat willen kunnen hun lege flesje sponsoren aan de club. Hiervoor wordt een speciale bak in de kantine geplaatst. Mee naar huis nemen en elders inleveren, kan natuurlijk ook.

Wij steven er naar om zoveel mogelijk milieuvriendelijke verpakkingen in te
kopen, en de afvalstroom te verminderen.

Met vriendelijke groet,
De kantinecommissie

Back To Top
X