skip to Main Content

Weerwijzer:

Geen beperkingen.

Buiten lag afgelopen week een dik pak sneeuw en vroor het zoals in geen jaren heeft gedaan. Daarnaast zitten we nog steeds midden in een lockdown vanwege Corona.

Je zou wellicht zeggen: ‘Er zijn even andere zaken van belang…’

Of toch niet?

Juist in deze periode merken we hoe fijn en belangrijk het is om toch naar buiten te blijven gaan én in beweging te blijven. En welke sport leent zich daar nu beter voor dan wandelen, hardlopen en nordiccen? Achter de schermen staan onze coördinatoren en trainers te trappelen om de loopsport van onze club weer in groepsverband op te starten.

GAC heeft een van de grootste loopsportafdelingen van Nederland en er is voor lopers van alle niveaus ruim gelegenheid
om in te stappen, zodra de Corona-maatregelen dat toelaten. Een ideale kans om weer lekker fit te worden en de eventuele coronakilo’s snel weg te werken. Daarnaast is het voor
de ‘eenzame Corona-runner’ een mooie kans om voortaan in een van de gezellige groepen te gaan lopen en andere hardlopers te leren kennen. Bedenk ook dat na een periode van tegenslag de zon straks letterlijk en figuurlijk weer gaat schijnen. Wij kijken daar naar uit!

Word je enthousiast van deze oproep? Meld je dan nu al aan bij onze loopsportcommissie via startnacorona@gach.nl en we gaan een leuke, passende groep voor je zoeken zodat je straks, na de lockdown, direct uit de startblokken kunt schieten. Ook voor vrijblijvende informatie ben je van harte welkom bij ons.

Mocht je al lid zijn en de afgelopen maanden hebben bedacht dat een rol als trainer je wel wat lijkt, dan horen we dat ook graag, want ook nieuwe trainers kunnen wij straks weer heel goed gebruiken.

(Hard)lopen op ieder niveau, dat doe je bij GAC!

Back To Top
X