Skip to content

Starten na Corona.

Je kijkt vanaf je thuiswerkplek naar buiten.  En ja, het is duidelijk te merken, het voorjaar komt eraan.

En dat kriebelt. En je mist iets. Je hebt jaren gelopen bij de GAC maar met al dat coronagedoe kwam het er niet meer zo van. Juist nu merk je hoe fijn en belangrijk het is om toch naar buiten te blijven gaan én in beweging te blijven.

En je wilt wel weer maar……………………………………………..je bent toch wat teruggezakt, jouw vaste groep is even wat te snel voor je.

Maar daar kan je wat aan doen!!

Tijdelijk gaan lopen bij een groep op een passend niveau kan natuurlijk altijd óf schrijf je nu in voor ons startnacorona programma. Zodra wij 10 deelnemers hebben voor deze startnacoronagroep  en als  de corona maatregelen dat toelaten kunnen we hiermee beginnen.

In het startnacorona programma nemen we je in 8 weken mee om er voor te zorgen dat je weer voldoende basis hebt om mee te lopen in een loopgroep. Aan het eind van die 8 weken bepalen we op welk niveau je het beste weer kan instappen.

Wil je gebruik maken van ons startnacorona programma ? Meld je dan nu al aan bij onze loopsportcommissie via startnacorona@gach.nl en we gaan je uitnodigen zodra dat straks, na de lockdown, kan.  Ook voor vrijblijvende informatie bijv. bij welke groep je nu het beste kan aansluiten ben je van harte welkom bij ons.

Welkom terug !

(Hard)lopen op ieder niveau, dat doe je bij GAC!

Back To Top