skip to Main Content

 

Zondag 7 mei trokken de GAC-masters naar Den Helder voor de eerste competitiewedstrijd.  Niet naast de deur maar daar malen we niet meer om: dagje uit!
We hebben een sterk dames en herenteam en we waren op oorlogssterkte. Geen idee hoe het met de andere teams is na zo'n winter dus gewoon maar het uiterste uit jezelf halen is de boodschap. Nou dat is gelukt!

Na een middagje lekker atletieken staan we met het damesteam pontificaal bovenaan met een dik verschil met nummer 2 (en dat van de 32 ingeschreven teams in Nederland). De heren gingen ook prima: vijfde (van de 55 ingeschreven teams) in de landelijke rangschikking!

Het is altijd weer een feestje om als ploegleider zo'n girlssteam te leiden…. nou eerlijk gezegd valt er weinig te leiden.
De girlss weten precies wat ze waar moeten doen en de ploegleider kan alleen af en toe hard applaudiseren en oh, ah en fantastisch roepen.
Het hele team heeft gisteren z'n sterkste kant laten zien. Complimenten aan Baas J die ons zover heeft klaargestoomd! Ook complimenten aan Ingrid en Christine die, alhoewel niet helemaal fit, er toch maar stonden! Klasse!
Rietje verdient een grote pluim, serieus, fanatiek en dartel tegelijk: onze 77 jarige blijft een puntenkanon! We kunnen haar op veel onderdelen inzetten. Pauline en Denise mogen altijd het zwaarste nummer lopen: de 400 meter. Weten dat je dik voor de finish 'dood' gaat en er toch maar aan beginnen: mooie tijden dames!! Degelijke prestaties van Inez, Dineke en Ilona: heel master Nederland is jaloers op onze brede basis. En als laatste liep het estafetteteam 4×100  (Ilona, Brigitte, Inez en Pauline)  nog een clubrecord: een hele honderdste sneller dan het oude record! Het blijft een feestje met deze ploeg!

We gaan even genieten van deze verpletterende uitslag en dan weer trainen voor de volgende competitie wedstrijd.
Schrijf hem in de agenda: 25 juni Alphen aan de Rijn!!

Brigitte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X