Skip to content
15 december was het zover… de tweede crosscompetitie wedstrijd voor de jongste D pupillen.
Voor sommige was het zelfs de eerste crosswedstrijd ooit, spannend!
12 GAC mini’s stonden na een goede en gezellige warming up in de vrieskou aan de start. Ondanks dat het parcours 200 meter langer was gemaakt, hebben ze allemaal de finish gehaald!
Wij zijn super trots op ze!
Bij de meisjes was de top drie helemaal voor GAC; Lianne (1), Noor (2) en Sofie (3) gingen er als een speer vandoor en werden niet meer ingehaald. Op de voet gevolgd door Iris (8) en ook Fiene behaalde een mooie 15de plaats.
De jongens hielden het spannend. Sommige gingen snel van start, maar ze hebben het mooi volgehouden. Bodhi (7) kwam als eerste GAC-er over de finish, gevolgd door Pieke op een mooie 9de plek. De volgende drie GAC jongens zaten dicht bij elkaar; Mees (12), Max (13) en Lars (14) en ook Otto (20) en Quinten (23) renden hard door.
Uitgeput kwamen de mini’s over de finish, maar koud hadden ze het in ieder geval niet meer.
Het was een sportieve dag, op naar de derde cross in Bussum in het nieuwe jaar!