Skip to content

In deze zware tijd zijn we als GAC extra blij met de blijvende steun van onze trouwe sponsoren. 
Met blijdschap en grote trots kunnen we jullie mededelen dat we deze week een nieuw contract hebben afgesloten met onze hoofdsponsor Klaverblad Verzekeringen. Klaverblad Verzekeringen ondersteunt onze doelstelling, om een warme, veilige en vernieuwende omgeving te bieden waarin wedstrijdgerichte en recreatieve sport gedijen, van harte. Het nieuwe contract zal ons de komende tijd in staat stellen om onze activiteiten niet alleen voort te zetten, maar zelfs te verbeteren of uit te breiden.

En mocht je als clublid met de clubkasactie van Klaverblad een nieuwe particuliere verzekering bij Klaverblad Verzekeringen afsluiten, dan help je daarmee zowel onze trouwe hoofdsponsor als ook je eigen club.

Ook Run2Day Hilversum is al jaren een trouwe en fijne partner van GAC, en ook met hen zijn we afspraken aan het maken voor de komende jaren. Op dit moment is de winkel helaas net als vele andere winkels gedwongen gesloten tot 19 januari. Maar dat betekent niet dat je niet bij hen terecht kunt! Integendeel.
Via email of telefoon kun je contact opnemen, adviezen krijgen, je wensen doorgeven, en je producten veilig bij je thuis laten bezorgen.

Back To Top