skip to Main Content

Weerwijzer:

Geen waarschuwing.

Startersclinic Gaat Van Start

Met de Startersclinic naar je eerste 5 km Hilversum City Run op zondag 17 mei 2020

Op zaterdag 7 september 2019 gaat een nieuwe Startersclinic hardlopen van start. GAC biedt éénmaal per jaar deze clinic aan als een aparte loopclinic. De clinic is bedoeld voor beginnende hardlopers vanaf 18 jaar. De Startersclinic hardlopen duurt tot eind mei 2020.

Programma
Na een periode van drie weken waarin er sportief gewandeld wordt met kleine stukjes hardlopen, gaan we gefaseerd over naar het hardlopen. Aan het einde van deze clinic kun je ongeveer vijf kilometer achter elkaar hardlopen.

De trainingen worden tweemaal in de week gegeven, zaterdagmorgen om 8.50 uur en dinsdagavond om 18.40 uur. De trainingen starten in Clubhuis GAC, Arenapark 1, Arena 103, 1213 NZ Hilversum.

Kom in sportkleding en op sportschoenen naar de eerste training.

Kosten
De kosten voor de clinic voor niet GAC-leden zijn € 85,00. Daarnaast wordt door de ledenadministratie in januari € 26,00 afgeschreven voor inschrijving en Running Shirt Hilversum City Run 2020.

Aanmelden
Meld jezelf aan via starters@gach.nl   
Als je al GAC lid bent, wil je dat dan even vermelden.
En aanmelden via deze link  : Inschrijven

Herintreders
“Herintreders”, d.w.z. mensen die al lid zijn van GAC die terug komen van een ernstige /hardnekkige blessure, kunnen zich opgeven via smc@gach.nl (dit is een aparte blessure herstel groep).

“Herintreders”, d.w.z. mensen die al lid zijn van de GAC maar na langdurige afwezigheid opnieuw willen starten moeten zich vooraf aanmelden bij starters@gach.nl ovv “herintreder”.

Zegt het voort 
Ken je mensen in je omgeving die erover denken om te gaan hardlopen, maak ze attent op deze mogelijkheid bij GAC. Het is gebleken dat de mond-tot-mondreclame nog altijd de meeste belangstellenden oplevert.

Vragen: Astrid van Haaften (coördinator Startersclinic, 035-5821053 / 06-15653622) e-mail starters@gach.nl   

Back To Top
X