skip to Main Content

Op zaterdag 3 september ’16 is de Startersclinic begonnen met een nieuwe clinic hardlopen, met als doel de 5 km Prestatieloop lopen op zondag 2 april, tijdens de Hilversum Cityrum.
We hebben er maanden voor getraind en zondag was het uiteindelijk dan zover. En het was weer een daverend succes voor de Startersclinic-lopers ondersteund door een nieuwe aanpak in het schema. We zijn zondag gestart met 23 lopers uit de groep en met 4 trainers als begeleiding. Gezamenlijk hebben we onder warme weeromstandigheden de 5 km uitgelopen. Helaas konden enkele lopers door verhindering niet meelopen.
De snelste Startersclinic-heer was Conrad Doornheim in een tijd van 25.52 min en de snelste dame was Colette Corver in een tijd van 26.45 min. Alle lopers hebben de loop uitgelopen en na de finish hun felbegeerde medaille ontvangen.
Op 11 april gaan we de Startersclinic afsluiten met het traditionele etentje en pannenkoeken eten bij Restaurant de Wildenburg in Baarn. Daar is ook de uitreiking van een certificaat met al hun prestaties (zoals de Wandeltest/Sinterklaasloop/Coopertest/Lenteloop en de Hilversum Cityrun) ter afsluiting van de clinic.
De trainers blijven de groep tot eind april begeleiden met het doel dat men gaat instromen in de reguliere hardloopgroepen van de GAC.

Op zaterdag 2 september gaat er weer een nieuwe Startersclinic van start aangevuld met een nieuwe trainster, Frederike Spaargaren.

Iedereen uit de Startersclinic wensen wij heel veel loopplezier bij de GAC, en we hopen dat we de lopers het gevoel hebben meegegeven dat hardlopen heerlijk verslavend is. En dat de GAC  de nieuwe leden uit de Startersclinic met open armen zal ontvangen.
Wij (Chris, Joop, Jim, Robert, Nienke en Astrid ) wensen iedereen heel veel loopplezier bij de GAC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X