skip to Main Content

Het is alweer bijna een week geleden, maar de mooie prestatie van de dames masterploeg bij hun eerste competitie wedstrijd mogen niet onvermeld blijven!
Op moederdag en met prachtig weer gingen wij dames masters de strijd aan met 32 verenigingen in Nederland en de heren zelfs met 49 verenigingen. Verdeeld over 3 poules werken we 2 competitie wedstrijden af waarna er in september een finale zal volgen.
Voor onze eerste wedstrijd mochten we naar Heerhugowaard. En hier deden beide ploegen het fantastisch. De ene na de ander mooie prestatie rolde over de baan. Met zulk mooi weer is het ook wel heerlijk om een dagje op de baan je best te doen!

Het slotstuk was dit keer weer een 4×100 estafette: al jaren geen onderdeel meer van de competitie en nu weer van stal gehaald: en dat vinden wij master meisjes erg leuk!! Een nieuw clubrecord (V45) is het resultaat.

Landelijk staan de masterdames nu ruim eerste! De mastermannen staan 16de (als de heren de komende wedstrijd even wat meer gas geven dan stijgen ze zo een stuk).

Onze volgende wedstrijd is op 5 juni in Hilversum op onze eigen baan!
Kom ons vooral aanmoedigen!!

Brigitte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X