Skip to content

Binnen beheer zijn we vooral op zoek naar technische personen met affiniteit van bouw en installaties. Daarnaast is er een klusploeg die wekelijks onderhoud doet aan de baan en clubhuis. 

Het uitzoeken van noodzakelijke investeringen voor projecten zou ook al helpen, maar liefst hebben we mensen voor langere termijn.
Dit is de leukste vrijwilligersjob die er is, want beheer is een zichtbare activiteit. Door jouw activiteiten staat het gebouw er mooi bij en zijn installaties veilig en werkzaam.  Je hebt wel wat technisch inzicht nodig met oog op onderhoud van installaties: zien wat er nodig is en afspraken maken met leveranciers voor onderhoud en reparaties.

De onderhoudsploeg is vooral uitvoerend met werkzaamheden als schilderen, groenonderhoud baan en diverse kleine klussen in en rondom het clubhuis. Bij projecten is vooral belangrijk dat je een langere termijn doel voor ogen hebt, wat heeft ons clubhuis nodig op de langere termijn en welke investeringen zijn daarvoor nodig. De indoorhal kan een specifiek project zijn om op te pakken.

Meer informatie en/of aanmelden bij Aswin Jägers, 06-19776413, aswin.jagers@gach.nl.

Back To Top