skip to Main Content

 

Afgelopen zaterdag hadden we de trainingswedstrijd op de atletiekbaan. Bij de MPC waren 16 meiden ingeschreven waarvan 10 meiden voor de eerste keer een baanwedstrijd deden. Best spannend maar gelukkig waren alle trainers aanwezig! Dat gaf al snel veel vertrouwen.
Wat waren wij met de groep MPC blij dat we de afgelopen twee woensdagen de onderdelen van de wedstrijd konden trainen.

Voor aanvang van de wedstrijd de estafette nog even goed geoefend op de ritmebaan zodat iedereen wist in welk team zij zat. Dat heeft goed geholpen. Iedereen heeft de estafette goed gelopen.

Na de estafette gingen we na een korte pauze door naar het onderdeel vortex. Geregeld moesten de meiden wachten met werpen totdat de wind minder hard ging blazen.
Een korte lunchpauze en toen was het tijd voor verspringen. Met de vader van Loes die de verspringbak heeft geharkt verliep ook dit onderdeel vlekkeloos.
Na het verspringen konden we gelijk door naar de 40m sprint. Sommigen vonden het startschot best eng maar desondanks zijn ze allemaal gestart.

Cheyenne, Emily, Evi, Fay, Giovanna, Isabella, Loes, Maaike, Nienke, Regina, Rosa, Sarah van Wieringen, Sienna, Stine, Zoë en Zuzana: jullie hebben het fantastisch gedaan bij de wedstrijd.

Wij zijn super trots op jullie, kanjers!

Groeten van jullie trainers Yvette, Stef, Quinten en Arjan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X