skip to Main Content

Weerwijzer:

Geen beperkingen.

Tussenstand Prikkeldraad Competitie 2019

Onder het genot van een ijsje was het afgelopen woensdag de laatste training vóór de zomervakantie. Lekker genieten van 6 weken pauze, woensdag 28 augustus gaan we er weer fris tegenaan.

Sinds de publicatie van de vorige tussenstand van 28 mei jl. zijn er veel wedstrijden geweest en natuurlijk veel PR’s verbeterd.

Hieronder tref je een aantal spannende ontwikkelingen:
– Thimo Gisius (JPA2) heeft nu de koppositie in bezit, op de hielen gezeten door Thijmen en Florian van Wijchen (beiden JPA)
– Dankzij uitstekende prestaties op horden en discus heeft Orla White (MPB) zich in de overall top 5 gemeld én is nu koploper bij de meisjes 
– De meeste PR’s zijn op dit moment behaald door Mels Hogervorst (JPC), de teller staat maar liefst op 27! Mika Kelder (JPC – 25 PR’s), Yuri Scholte (JPA1 – 24 PR’s), Merijn Senster en Rens Ouwehand (beiden JPB – 23 PR’s) zullen na de zomervakantie er alles aan doen om Mels in te halen.

Voor alle atleten geldt dat je met dit overzicht goed kan zien op welke onderdelen de topresultaten behaald worden en waar nog (veel) winst te pakken is. Wellicht kan je in de zomervakantie nog wat oefenen…

Tussenstand Prikkeldraad Competitie 2019

Back To Top
X