Skip to content

Afgelopen zondag, 14 mei 2023, hebben maar liefst 369 wandelaars ons Voetstappenpad gelopen. We hadden al veel voor-inschrijvingen maar op zondagmorgen meldden zich ook nog zo’n 150 enthousiastelingen die, ondanks Moederdag!, hadden besloten om alsnog van het prachtige weer gebruik te maken voor een heel (of half) rondje rondom Hilversum.

Wat heeft iedereen weer genoten! Allemaal leuke reacties, de EHBO hoefde niet in actie te komen, de schapen waren op de hei, onze vrijwilligers langs de route hadden water en lekkere versnaperingen voor iedereen en ook de horeca kijkt tevreden terug.

Naast onze vaste groep vrijwilligers hadden zich ook nog wat GAC-leden gemeld voor verschillende hand- en span diensten. Met name zondagmorgen, toen het er even op leek of alle wandelaars tegelijkertijd wilden starten, kwam hun hulp heel goed van pas. Op de foto’s op onze website, www.voetstappenpad.nl, kun je goed zien hoe de mensen in de rij stonden om hun stempelkaart en cadeautje van Klaverblad op te halen.

Vanuit de gemeente Hilversum kregen we kort bezoek van mevrouw van Hunnik. Zij is o.a. wethouder voor Onderwijs & Sport. Zij toonde veel belangstelling voor de activiteiten van de GAC, voor onze samenwerking met Team Sportservice en was zeer te spreken over onze sponsordoelen. Met name omdat we o.a. daarmee beweging door kinderen en door mensen met een (sociale) beperking helpen bevorderen.

Het inschrijfgeld wordt verdeeld over Uitgiftepunt 1 (Hilversum) van de Voedselbank Gooi & Omstreken en de Stichting Maatjesproject Gooi en Vechtstreek. Wij hebben inmiddels 42 speeltuinabonnementen gekocht en overhandigd aan de Voedselbank. In juli volgt de overhandiging van het andere deel van het inschrijfgeld aan het Maatjesproject. Beide partijen hebben aangegeven hartstikke blij te zijn met onze bijdragen.

Langs deze weg bedanken wij iedereen die er weer aan heeft bijgedragen om van deze dag een succes te maken! Op naar editie 13 in mei 2024.

Commissie Voetstappenpad

Back To Top