skip to Main Content

Weerwijzer:

Geen beperkingen

Untitled photo

Na een onderbreking van 2 Corona-jaren is de traditionele Wasmeerloop op 18 juni gehouden tijdens zeer warm en zonnig weer. Het parkoers lag er weer uitstekend bij. In totaal trotseerden zo’n 150 hardlopers, nordiccers en sportief wandelaars de hitte.

Het parcours voor de nordiccers en sportief wandelaars beslaat 5,7 kilometer. De hardlopers liepen 1, 2 of 3 ronden van 4 kilometer zodat na 1 of 2 rondjes beslist kon worden of er nog een ronde van 4 kilometer bij kan. Bij oplopende temperatuur hielden veel lopers het bij één rondje, maar een dapper groepje heeft de volle 3 ronden gedaan. Als rekening wordt gehouden met het lopen van clubgebouw naar de start plek vice versa dan kan er ruim 4,5 km bijgeteld worden.

De bekertjes water bij de finish vonden gretig aftrek en de worteltje ging er ook best in. Degenen die na afloop nog naar de kantine gingen, ontvingen een consumptiebon.

De loop was weer mogelijk gemaakt door een toegewijde groep vrijwilligers. Hartelijk dank voor jullie inzet. En alle deelnemers bedankt voor jullie enthousiasme.


Ruud heeft weer een mooie serie foto’s gemaakt.

Jan Willem Scherrenburg
Loopsportcommissie

Back To Top
X