Skip to content

De GAC-atleten onder 20 jaar hebben een vijftal NK-medailles bemachtigd tijdens het NK indoor in Apeldoorn.

Op de 60 meter horden was Adrea Stojanovic (VU 18) de allerrapste. Zij bleef met een tijd van 8,58, in een zeer spannende finale, haar concurrent van Rotterdam Atletiek 0,01 voor.

Niels Bitter (MU 18) wist zichzelf in zijn laatste poging bij het verspringen spectaculair te verbeteren. Zijn 6,61 m. bleek goed voor brons.

Ook voor Bas Nolsen (MU 20), onze topper bij het kogelstoten was er weer eremetaal. Bas stootte zijn kogel naar 16.51 m. en bleef daarmee de nummer vier ruim voor.

Boudewijn van den Haak (MU 18) tenslotte mocht op zaterdag  en zondag het podium beklimmen om een zilveren en een bronzen plak in ontvangst te nemen voor zijn prestaties bij het kogelstoten en polsstokhoogspringen.

Het komende weekeinde staat het laatste NK indoorweekeinde in Apeldoorn gepland, waar onze senioren (onderdelen) en U18 atleten (meerkamp) in actie komen. Het event, waar voor de zaterdag nog kaarten beschikbaar zijn, is live te volgen via de stream: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/chronoloog/40143/#day1

Back To Top