Skip to content

We hebben het al gemeld in ons laatste GAC Magazine: op 14 mei 2023 vindt weer de Klaverblad Voetstappenpad Wandelrally plaats!

De inschrijving is inmiddels geopend.

Naast wandelaars uit het hele land, rekenen we natuurlijk zeker ook op onze clubgenoten!

Wat kun je verwachten, naast de wandeling op de bekende route:

Vanuit het VPRO gebouw kun je starten vanaf 08.00 uur. Op veler verzoek hebben we in de ochtend een koffietruck geregeld. Miss Koffieboon staat voor de deur waar een kopje koffie of thee met iets lekkers gekocht kan worden!  Onderweg zijn er zowel stempelposten als horecagelegenheden voor een pauze. Bij terugkomst na de wandeling wacht nog een smakelijke verrassing, aangeboden door Klaverblad Verzekeringen.

Het inschrijfgeld bedraagt € 7,00.

Het totaal bedrag aan inschrijfgelden wordt besteed aan Hilversumse goede doelen. Enerzijds is dat het Maatjesproject Gooi & Vechtstreek, Hilversum om leuke wandeldagen te organiseren voor mensen die maar weinig in beweging komen en die daarbij een steuntje in de rug wel kunnen gebruiken.

Anderzijds wordt een deel van de inschrijfgelden besteed aan aanschaf van abonnementen van de 2 Hilversumse speeltuinen de Zoutkeet en de Erfgooiersspeeltuin.  

Het Uitgiftepunt 1 (Hilversum) van de Voedselbank Gooi & Omstreken verstrekt deze abonnementen aan gezinnen met jonge kinderen zodat die kinderen kunnen gaan doen wat ze het liefst doen. Namelijk spelen en bewegen in de speeltuinen van Hilversum.  Op deze manier helpen we kinderen bij bewegen én steunen we de beide speeltuinen door het afnemen van extra abonnementen.

We besteden hier het volledige inschrijfgeld aan want de kosten worden gedekt uit sponsorgelden en subsidie van de gemeente Hilversum.

En nog een nieuwtje: we werken dit jaar samen met Team Sportservice ‘t Gooi.
Zij gaan binnenkort mensen trainen om in ieder geval 10 km te kunnen lopen.

Wellicht dat zich daaruit nog een paar nieuwe leden melden voor de GAC!

Tot slot nog een keer de vraag:

Wie wil zondag 14 mei 2023 vast in de agenda zetten om ons een paar uurtjes te helpen? ’s Morgens vroeg of aan het einde van de middag.

Stuur een mailtje naar angela.smeink@voetstappenpad.nl of bea.almaotten@voetstappenpad.nl en wij nemen contact met je op.

Back To Top