skip to Main Content

GAC is een vereniging die bijna volledig afhankelijk is van vrijwilligers. Door met elkaar de club te draaien, houden we de contributie relatief laag. Meer dan 400 leden zijn actief als vrijwilliger, wie sluit zich aan?

Bij een grote vereniging als GAC met 1600 leden kun je het vrijwilligerswerk op veel verschillende manieren invullen. Er zijn mensen die vrijwel al hun vrije tijd aan de club besteden en er zijn mensen die één keer per jaar actief zijn. Alle beetjes helpen en elke bijdrage wordt gewaardeerd!

Je kunt bijvoorbeeld bijdragen bij evenementen, bij wedstrijden, als trainer, bij de onderhoudsgroep, in commissies of in het bestuur. Er zijn éénmalige, jaarlijkse en structurele taken. Voor iedereen is er wel iets te doen wat je leuk vindt en wat bij je past.

In januari is er weer een belronde. Leden worden gebeld met de vraag of zij vrijwilligerswerk willen doen en voor welk vrijwilligerswerk ze interesse hebben. Je kunt natuurlijk ook zelf contact opnemen met een commissie die op jouw interessegebied ligt. Of iemand die je kent aanschieten bij GAC. Informatie over de commissies staat op de website. Of kijk eens bij de vacatures.

Bij GAC is maar één verplichte vrijwilligersdienst. Van ieder lid van de loopsportafdeling wordt verwacht dat hij/zij minimaal 1 keer in de 3 jaar op een zaterdagochtend een bardienst draait, alleen als je een andere vrijwilligerstaak op je neemt, word je hiervan gevrijwaard.

Draag alsjeblieft je steentje bij en help de club draaiende te houden.

Overzicht van evenementen en commissies
Evenementen: CityRun, Heideloop, Voetstappenpad, Maple Leaf Cross, Lenteloop, Wasmeerloop, Herfstloop, Sinterklaasloop.
Commissies: Atletiekteam (commissie wedstrijdatletiek, wedstrijdorganisatiecommissie), Loopsportcommissie (loopteam, opleidingsteam, evenemententeam), Communicatiecommissie (website, nieuwsbrief, GAC magazine, facebook, communicatie algemeen), Sponsorcommissie (werven sponsoren, adverteerders), Kantinecommissie (openstelling kantine, planning bardienst), 
Sportmedische commissie (fysiotherapie, sportmassage, begeleiden trainers, blessureherstelgroep), 
Beheercommissie (beheer en onderhoud clubhuis en baan).

Esther Gross

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X