skip to Main Content

Weerwijzer:

Geen waarschuwingen

Vrouwen Master-competitie 1e Ronde

We trokken naar Amersfoort op 7 april met een iets gehavend team (we zijn masters en dat merken we regelmatig: sneller geblesseerd, maar snel beter zijn ho maar!).

Toch werd er op deze bijzonder fraaie zonnige dag heel goed gepresteerd. Allereerst hadden we een nieuwe aanwinst in de vrouwenploeg. Van het Mila team kwam Willeke Teuwissen ons versterken en daar zijn we erg blij mee. Daarnaast waren 2 van de ladies (Denise en Ilona) aanwezig terwijl er thuis belangrijke verjaardagen moesten worden gevierd! Toch even een bijdrage komen leveren: klasse!

Natuurlijk veel dank aan onze trouwe supporter Jan en ook aan Pieter die helemaal op de fiets was gekomen. Wat een bikkels zijn die oudere jongeren toch.

Tja, en dan de prestaties: een prachtig clubrecord en persoonlijk record voor Pauline op de 400 meter (1.07.27). Mooie soepele race, feestje om te zien. Dan roepen wij langs de kant: die is van ons!!

Het hoogste aantal punten was voor Ellen, maar liefst 908 punten voor haar hoogspringen!

Rietje mocht in het estafette team meelopen omdat 3 sprintdames geblesseerd zijn: en wat liep ze een sterke 100 meter, in de serie bracht ze als nummer 1 het stokje over de finish!

En last but not least liep Dineke haar 1500 meter meer dan 15 seconden sneller dan in de vorige wedstrijd!

What a day!

We staan landelijk (45 teams!) tweede achter Isala ’96 Kampen!

Een speciaal dankjewel is op zijn plaats voor Sjef Coenen: hij nam ons het jureren uit handen en dat was super!!

De volgende wedstrijd is op 12 mei in Apeldoorn!

Brigitte

Foto´s van Chris en Youri

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X