skip to Main Content

Weerwijzer:

Geen waarschuwing

Loopsport Trainingen Weer Van Start!

Beste Loopsporters,

Zoals jullie weten zijn vanaf maandag 11 mei de regels omtrent Corona iets versoepeld. Dat betekent dat we ook weer kunnen gaan hardlopen, wandelen en Nordic walking in groepen! Maar… nog wel onder een aantal voorwaarden, natuurlijk.

De Loopsportcommissie heeft keihard gewerkt aan een protocol die aan de gemeente is voorgelegd ter goedkeuring. Zojuist hebben we toestemming gekregen en mogen we dus aan de hand van het volgende protocol en verzamelschema weer beginnen.

Trainingsprotocol Loopsport

Belangrijkste zaken in het protocol zijn, naast de ‘gewone’ regels van het RIVM (minimaal 1,5 meter afstand, thuisblijven als je niet lekker bent etc.):

–        We lopen in groepen van maximaal 10 personen (incl. trainer). Is jouw groep groter, dan zal er dus opgesplitst moeten worden.

–        Om groepsvorming te vermijden starten we zo min mogelijk bij de club, ook omdat het daar al druk is met pupillen en junioren.

Overzicht verzamelplaatsen

NB: niet op elke locatie kan je goed parkeren, sommige parkeerplaatsen worden bij verwachte drukte afgesloten. Kortom: kom zoveel mogelijk met de fiets.

Zorg ervoor dat je voordat je aan een training gaat deelnemen, dit met de betreffende trainer afstemd. Ga niet onaangekondigd naar een verzamelplaats. Op die manier kunnen we goed sturen op de maximale groeps grootte. Lees vooraf het protocol zodat eenieder weet wat van hem of haar verwacht wordt.

Het clubhuis en de fietsenstalling van de GAC zijn gesloten. Het is dus niet mogelijk daar je fiets te stallen of om te kleden.

Wij hopen dat jullie zin hebben om weer met elkaar te gaan trainen!

De Loopsport Commissie

Back To Top
X