skip to Main Content

 

Het is een lange tjjd rustig geweest maar helaas worden we de laatste weken weer geconfronteerd met gelegenheidsdiefstallen. Zakken en tassen van sporters worden daarbij snel gecontroleerd op waardevolle zaken zoals telefoons en geld, en deze spullen zijn dan binnen enkele seconden verdwenen. Dit keer verdwijnen er ook fietsen die goed op slot staan. Er zijn sinds de laatste golf diefstallen in 2014 diverse (preventie)maatregelen genomen. Camerabeelden registreren activiteiten, worden bewaard en indien nodig nagekeken en aan de politie ter beschikking gesteld. De deur aan de voorkant is zodanig aangepast dat deze van buitenaf niet meer te openen is. Hetzelfde geldt voor de deuren naar de dameskleedkamers het dichtst bij de voordeur.

Bij de deur naar de baan staan kluisjes waar trainers een sleutel voor kunnen aanvragen, en waarin zij de waardevolle spullen van hun groep kunnen opbergen tijdens de training. De politie zal ook weer door ons worden ingeschakeld. Het gaat hier te ver om alle maatregelen te noemen, maar het bestuur heeft ook jouw hulp nodig. We vragen daarom je aandacht en medewerking voor het volgende:

* Melding: Om volledig inzicht te hebben in alle diefstallen of pogingen daartoe is het van belang dat deze altijd worden gemeld. Stuur daarom altijd een email naar bestuur@gach.nl met daarin de details: wat is er gestolen,  wanneer gebeurde het, op welke plaats is het gebeurd, alsmede alle overige waardevolle informatie over wat je hebt gezien. Ook willen we graag dat je vermissing of diefstal uit een recent verleden meldt. Houd je ogen open en als je iets ziet wat je niet vertrouwt, meld het bij bestuur@gach.nl. Je melding wordt vertrouwelijk behandeld.

* Aangifte: Om de politie een volledig beeld te geven en de pakkans nog meer te vergroten is aangifte ook van groot belang. Dat kun je online doen op de site van de politie. Ook al krijg je er je eigendom misschien niet mee terug het is heel belangrijk dat het wordt geregistreerd.


* Discipline: Volg de nieuwe instructies op. Gebruik bijvoorbeeld voortaan altijd het hek in plaats van de voordeur. De deur is van binnenuit nog te openen omdat dat moet als nooduitgang, maar in normale situaties vragen we je met klem die paar meters om te lopen. We zijn tenslotte een sportvereniging, dus dat moet geen probleem zijn. Je mag je loopmaatjes hier ook gerust op aanspreken.

Tenslotte: neem zo weinig mogelijk waardevolle spullen mee naar de club!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X