Skip to content

De 3e en laatste wedstrijd van de competitie was in Monnickendam. In tegenstelling tot de vorige keren regende het, maar dat maakte het in ieder geval op dat front een echte cross. De heren JPA2 staan met de groep op de grens van wel/niet als team plaatsen voor de finale. Elke punt en plaats telt. En ze willen zo graag als team dus dat betekent alles uit de kast! Helaas was Kyano niet in staat om te starten (verstandig Kyano!) maar dat leverde meteen wel een uitdaging op voor het team. Ok, tijd voor plan B: een weddenschap. Als Flint binnen de eerste 25 finisht zorg ik voor mini tompoucen bij de volgende training. Met een grote grijns stond hij te wachten na de finish, het was gelukt! En ook de overige heren hadden het erg goed gedaan: Jimi iets minder hard gestart dan de vorige keren en super goed met de voorhoede mee. Hij eindigde als 5e. Heel knap! Rick had door een vervelende botsing even minder kunnen sporten de laatste tijd, maar liep netjes door naar een 16e plaats. Flint was op weg naar de tompoucen en nam Florian in zijn kielzog mee die naar een mooie 28e plek liep. En Pepijn perste er nog zo’n harde eindsprint uit dat ik denk dat je nog veel meer kan!

Op naar de finale op 7 maart bij Kennemer Duincamping Bakkum (voor wie in de buurt is)! Maar natuurlijk eerst nog even die tompoucen…