Skip to content

Een wat druilerige dag voor een crosswedstrijd, maar wat een prachtig parcours op de zandvlakte nabij de A27. In het donker zijn Aswin, John en ik begonnen met opbouwen. Al gauw kwamen de groepen op het parcours aan. Stipt 9.30 uur gingen de pupillen D en C van start. Zij liepen twee rondjes van 325m. Na de finish was meteen de prijsuitreiking per groep. Er waren zes medailles per categorie en voor iedere deelnemer was er een vaantje.

De pupillen B liepen ook eerst de kleine ronde van 325m, gevolgd door een grote ronde van 750m. De pupillen A liepen twee rondes van 750m. Bij de grote ronde zat een mooie klim op de zandheuvel, waarna op de hardere rand gelopen kon worden.

Pupillen foto’s

Nadat alle pupillen vertrokken waren, was het tijd voor de junioren D, C en B. Voor de junioren D was het ook twee rondes van 750m. De junioren C en meisjes B liepen 3 rondes en de jongens B zelfs 4 rondes. Voor de nummers 1 t/m 3 waren er medailles.