Skip to content

De 1e competitiewedstrijd op de baan voor pupillen was een groot succes voor de atleten van het GAC. Als eerste onderdeel stonden de estafetteteams op het chronoloog. Er deden maar liefst 27 teams mee van GAC. Het snelste team op de 4X40 meter was team 1 van de JPB met een nieuw PR van 26,90. Het snelste team op de 4×60 meter was het 1e team van de JPA2 met een tijd van 35,16.

De JPB hebben ook in het algemeen klassement een prachtige prestatie neergezet, de 1e 5 plaatsen in het klassement zijn voor GAC’ers:
1. Thimo Gisius
2. Kealan Steba
3. Boudewijn van den Haak
4. Youri van der Linden
5. Nout van der Schoot

Bij de JPA1 Heeft Tijmen de Beer overweldigend gewonnen. Hij heeft maar liefst 2124 punten behaald. Hij komt weer zeer dicht in de buurt van een aantal clubrecords . Maar ook Niels Bitter heeft het prima gedaan met een tweede plaats.
Ook de JPA2 hebben weer een prachtige prestatie neergezet, ook hier zijn de 1e 3 plaatsen bezet door GAC’ers: Florian Vriezen, Senne Gisius en Luce Wijma. Er zijn weer veel PR’s gebroken, Luce Wijma heeft zijn PR gebroken op hoogspringen met 7 centimeter. Zijn nieuwe PR is nu maar liefst 1.35M. De 1000 meter was nog erg spannend. Het is duidelijk dat de atleten in de winter erg gegroeid zijn in de lange afstanden. Na een spannende strijd voor de 2e en 3e plaats  kwam Senne Gisius als 2e over de finish na een geweldige eindsprint. Tijs Hollander werd vlak achter hem 3e.

Beide mannen hebben hun PR aangescherpt. Ook Jippe van Drogenbroek heeft zijn PR verbeterd met maar liefst 12 seconden naar 3.44. Vorig jaar kwam hij nog als 19e over de finish bij de 1000 meter, nu was hij 7e! Als hekkensluiters van het GAC werden Sandro Voshart en Arthur Borger zijn door hun teamgenoten de finish over gejuicht! De volgende wedstrijd is op 13 mei bij AV Pijnenburg in Soest.