Skip to content

Op zaterdag 14 september 2024 start GAC Hilversum met een nieuwe basisgroep hardlopen.

De basisgroep is bedoeld voor beginnende hardlopers zonder hardloopervaring en voor diegenen die al enige loopervaring hebben.

Of het nu gaat om verbetering van het uithoudingsvermogen, meer spierkracht en betere balans, of voor de sociale contacten, met de basisgroep kunnen de aspirant-lopers een programma verwachten die dit allemaal bevat!

De basisgroep duurt 13 weken, een periode waarin iedereen op zijn eigen tempo leert om veilig een langere periode achter elkaar te lopen.

Tijdens de eerste training op 14 september 2024 zal er met een looptest bepaald worden wat het basisniveau is van de aspirant-hardloper. Afhankelijk van het resultaat wordt iemand vervolgens ingedeeld in één van de twee basisgroepen.

  • Groep 1 voor de echte starter zonder loopervaring, na ca. 13 weken 3,5 km hardlopen
  • Groep 2 voor diegene met al enige loopervaring, na ca. 13 weken 5 km hardlopen

Trainingsschema’s: Groep 1, Groep 2

De trainingen duren 90 minuten en worden tweemaal in de week door ervaren hardlooptrainers begeleid: op zaterdagmorgen om 8.50 uur en dinsdagavond om 18.50 uur.

We starten vanaf het GAC Clubhuis, Arenapark 1, Arena 103, 1213 NZ Hilversum.

Wees welkom en schrijf je hier in.

  • ­Nieuwe leden: Kies bij “ik meld me aan voor” Basisgroep hardlopen. Via dit formulier machtig je de GAC de contributie te innen.
  • GAC leden die willen terugkomen na een langdurige blessure, kunnen zich aanmelden bij de blessure-herstelgroep via smc@gach.nl.
  • Terugkerende GAC leden die na langdurige afwezigheid opnieuw willen starten bij de basisgroep kunnen zich aanmelden voor de Basisgroep via basisgroep@gach.nl onder vermelding van “herintreder”.

Tot 14 september. Wij kijken ernaar uit!

Ruud Buurma en Lieneke Plas
basisgroep@gach.nl / starten@gach.nl

Back To Top