skip to Main Content

Weerwijzer:

Geen beperkingen.

Beste GAC leden,

Dinsdag 24 november om 20:30 uur is alweer de tweede Algemene Ledenvergadering van GAC in 2020. De ledenvergadering is een belangrijk moment waarop het bestuur verantwoording aflegt aan de leden.

In verband met de Corona uitbraak vinden wij het als bestuur niet verantwoord om fysiek bij elkaar te komen in de kantine van het clubhuis. Daarom is het helaas alleen mogelijk om de vergadering online bij te wonen. 

Wij nodigen alle leden van GAC van harte uit om zich aan te melden voor deze online deelname. Aan of afmelden kan tot en met vrijdag 20 november via het aanmeldingsformulier welke per mail naar alle leden is gestuurd. Mocht je geen uitnodiging hebben ontvangen, mail dan naar secretaris@gach.nl

Alleen diegenen die zich via dit aanmeldingsformulier aanmelden zullen de link ontvangen, waarmee ze de vergadering kunnen bijwonen.

Luister, praat mee en laat je stem mee tellen.

De volgende onderwerpen zullen besproken worden:

De begroting voor 2021, speerpunten vanuit de commissies en natuurlijk als vaste afsluiter, kan iedereen een GAC onderwerp dat hem of haar hoog zit of aan het hart gaat, presenteren in 1 minuut op de online zeepkist.

De volledige agenda en stukken vind je vanaf 9 november hier op de website.

Hartelijke/gezonde/sportieve groet,

Het Bestuur

Back To Top
X