skip to Main Content

Weerwijzer:

Geen beperkingen.

Beste sportvrienden,

Zoals onze statuten ons voorschrijven houden wij als GAC 2 keer per jaar een Algemene Leden Vergadering (ALV), in het voorjaar en in het najaar. De door Corona uitgestelde voorjaars-ALV hebben we op 22 september gehouden. Doordat we niet teveel mensen in de zaal toe konden laten was er voor het eerst de optie geboden om ook de vergadering online bij te wonen waarbij we ook mee konden stemmen. De techniek was door Robert Brekelmans en Aswin Jägers geregeld. Na afloop van de ALV waren de online reacties erg positief.

Zoals altijd hebben we ook dit jaar onze jubilarissen weer in het zonnetjes gezet, maar wel op een andere manier. We zijn namelijk voorafgaand aan de vergadering bij de mensen thuis langs gegaan, met een bosje bloemen. Dit werd zeer goed ontvangen.

Verder zijn er allerlei updates gegeven, heeft het bestuur oa de jaarrekening van 2019 gepresenteerd en bestuursleden geïnstalleerd. Mocht je geïnteresseerd zijn in de overige onderwerpen, dan kun je de vooraf al gepubliceerde stukken vinden op de bestuurspagina.

En hier kun je de foto’s van de ALV vinden

De volgende ALV, die van het najaar, is gepland op 24 november a.s. Daarover volgt nog meer informatie.

Back To Top
X