skip to Main Content

Weerwijzer:

Geen waarschuwing

Arjan Van Harn Gulden GAC Lid

Tijdens de afgelopen Klaverblad Arena Games is Arjan van Harn bij zijn laatste keer als voorzitter benoemd tot Gulden GAC Lid.

Arjan is inmiddels al 20 jaar betrokken bij de club als vrijwilliger. Hij is begonnen als lid. Werd later secretaris van de Commissie Wedstrijd Atletiek (CWA) en is ook al meer dan 10 jaar onderdeel van de organisatie van de Klaverblad Arena Games. Dit is onze grootste baanwedstrijd met nationale en internationale topatleten en onderdeel van het Nationaal Baancircuit van de Atletiekunie.
Sinds 2005 is hij verantwoordelijk voor het atletenveld en van 2013 tot juli 2019 was hij voorzitter van de organisatiecommissie. Al deze jaren is de wedstrijd een succesvol uithangbord geweest voor GAC en door deze wedstrijd hebben we toppers als Gregory Sedoc, James Beckford, Rutger Smith en Churandy Martina op onze baan op bezoek gehad.

Vanwege zijn interesse voor statistieken en prestaties is hij in 2003 ook betrokken geraakt bij het bijhouden van de ranglijsten en clubrecords van de wedstrijdatletiek. Vroeger was dit noest handwerk, maar nu worden bijna alle gegevens geautomatiseerd verwerkt. Deze gegevens zijn de basis voor bijvoorbeeld het uitreiken van de clubrecord diploma’s en de Van Eck bekers & Beste jaarprestaties. Al dit werk gebeurt punctueel en op de achtergrond, maar is een basis van onze sportvereniging.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X