skip to Main Content

De dag van de clubkampioenschappen cross begon met veel regen: echt crossweer dus. Ondanks de vele regenbuien zijn er veel goede prestaties neergezet door de pupillen.

Nout van der Schoot was dit jaar onverslaanbaar en is verdiend clubkampioen geworden van de JPB. Het was nog een heel gevecht tussen Thimo Gisius en Kealan Steba voor de 3e plaats, die in het voordeel is beslecht van Thimo. Boudewijn van den Haak werd 4e en al deze heren hebben hun 1000 meter onder de 4 minuten afgelegd.
Speciale vermelding voor Thijmen Moen en Felipe Verdonschot, zij hebben hun tijd ten opzichte van de CK cross in 2016 verbetert met maar liefst meer dan 2 minuten! Een topprestatie!

De JPA2 startten als allerlaatste, het weer was gelukkig iets verbeterd, maar het parcours was erg modderig geworden door de voorgaande lopers. Florian Vriezen kwam zoals verwacht als eerste over de finish na 2000 meter, gevolgd door Tijs Hollander. Beide jongens zijn de enige pupillen die vandaag onder de 8 minuten hebben gelopen, een geweldige prestatie! Senne Gisius en Luce Wijma kwamen als 3e en 4e over de finish ook in een prachtige tijd, beiden hebben hun prestatie ten opzichte van vorige jaar enorm verbeterd.

Het was vandaag ook een historische dag voor familie Van der Schoot, want Mirthe, Sophie en Nout zijn alle drie clubkampioen cross geworden! Proficiat!!

Voor de volledige uitslagen zie www.atletiek.nu

Sandra van den Beukel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X