skip to Main Content

Zaterdag 25 maart, Een mooie stralende dag vanaf de start om 09.00u. De laatste materialen worden klaargezet en de tijdwaarneming opgebouwd, lunchpakketjes waren weer gereed. Tegen 9.30u arriveerde de 1e zenuwachtige atleetjes voor hun opening baanwedstrijd van 2017, estafette blijft toch altijd weer spannend. Wat zeker is was een nieuwe beste prestatie van de JPA1 op de 4x60m. Vele goede prestaties zijn neergezet vandaag door de pupillen.

Na de geslaagde jurycursus liepen nieuwe ET stagaires mee met Ingrid en Wendy wat best goed ging voor een 1e kennismaking en andere deden hun best bij de verschillende groepen bij de technische nummers.

Tegen 15.00u kwam het sprint geweld los met de CD junioren en ouder. onder hun ook vaste deelnemers als Richard, Brigitte, Pauline en Chi. Van de 60m naar de 80m, 100m, 600m, en de 200m.
Een aantal deden aan alle afstanden mee, wat een beste opgave is. MILA jong had "een trainingsweekend" bij GAC en deden gewoon mee naast de trainingen, Bob Adri bedankt voor jullie organisatie ervan.

Tot slot willen we een aantal vrijwilligers deze keer apart bedanken: Kantine ploeg (oa Wil, Turgut, Jaap en de rest), het secretariaat (Simone, Pauline, Bibi, Stephane) en vooral de vasthoudende ET ploeg (Ingrid, Wendy, Robert en Frederique) die de hele dag in de frisse wind uitstekend werk gedaan hebben.

Tot de volgende activiteit,
De wedstrijd organisatie commissie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X