Skip to content

Vandaag waren de jongste en de A-Atletiek GAC leden die het tweeluik van de clubkampioenschappen openden. Nog niet op de vertrouwde locatie met de historische Dudok tribune ivm de renovatie die onderweg is, maar als gast op de baan in Huizen. Uiteraard zijn we AV Zuidwal en met name Bart de Jong erg dankbaar hiervoor. De dag begon met wat kleine buien maar eindigde met een lekker zon. Met vaantje en/of beker, medaille en een frietkraam die helemaal uit Den Bosch was gekomen.

Vrijdagmiddag hadden John en Aswin alle benodigde extra spullen meegenomen naar Huizen en de baan opgebouwd. Zaterdag waren er weer topploeg op het secretariaat met Martin, kantine bezetting Marielle, Anton, Hans en misterie Guest. Robert vermaakte zich erg met de net vernieuwde ET installatie die alle tijden strak en snel opsloeg op de server. Maar alle andere trainers, vrijwilligers die de prestaties opgeschreven en gemeten hebben zijn ook onmisbaar.

Uiteindelijk gaat het over de prestaties die de atleten neergezet hebben. Er zijn Pr’s gesneuveld mooie prestaties neergezet, maar vooral dat het ‘samen’ GAC gevoel weer versterkt is. De aanwezigheid van Bart de voorzitter werd erg gewaardeerd. Aan het einde van de dag zijn er weer nieuwe clubkampioenen gehuldigd door John en binnenkort zijn de foto standaards in de prijzenkast weer bijgewerkt.

Morgen komen de oudere leden aan de beurt, wederom met de frietkraam in de middag. Alle foto’s zijn door Jessica gemaakt.

WOC

Back To Top