skip to Main Content

Weerwijzer:

Geen waarschuwing.

Afgelopen weekend zijn de jaarlijkse clubkampioenschappen afgewerkt, zaterdag door de pupillen, zondag de junioren en senioren.

Zaterdag hebben 233 pupillen hun uiterste best gedaan voor het behalen van het podium en nog meer PR’s in een lekker najaars zonnetje met gunstige wind voor de sprint. Verrassende kampioenen en bekende namen hebben de titel clubkampioen meerkamp 2019 gewonnen. Na jarenlang het wedstrijd secretariaat te hebben gedaan was dit de laatste wedstrijd die Simone en Pauline hebben gedaan. Bedankt voor je vele uren werk al die tijd, vraag is wie jullie nu op gaat volgen….

Zondag waren de 162 junioren en senioren aan de beurt, en om 09.30u begonnen de kogelslingeraars aan hun wedstrijd die ze nog net droog hebben kunnen houden. Daarna begon wat motregen die uiteindelijk in een echte regenbui eindigde. Ook hier werd er hard gestreden voor de titel clubkampioen meerkamp. De regen zorgde wel dat de warme hap en drankjes goed liepen in de kantine. Tegen 17.00u waren de prijzen uitgereikt de spullen opgeruimd en/ of uitgehangen om de drogen en een laatste drankje geserveerd werd voor de laatste aanwezigen.

We willen iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd afgelopen weekend om dit weer tot een succes te brengen.

WOC

Back To Top
X