skip to Main Content

Weerwijzer:

Geen beperkingen.

Cross Wedstrijd Aan Het Markermeer Met De Meisjes En Jongens Pupillen D

Afgelopen zaterdag 8 februari was alweer de laatste cross wedstrijd van de competitie voor de pupillen. Ditmaal op de grasbaan van Monnickendam. Er was hier een parcours van rood witte linten uitgezet, waarop de jongste pupillen een ronde van 750 meter moesten afleggen. 

De jongens waren na het gezamenlijk inlopen als eerste aan de beurt. Maar liefst 8 jongens waren naar Monnickendam afgereisd: Madé, Job, Ate, Jonah, Thomas, Wessel, Roman en Hidde. Na een wat onduidelijke haak in het parcours, waar hij even van in de war raakte door alle linten, eindigde Madé op een mooie tweede plaats. Job kwam daar al snel achter aan, waarna   Thomas, Wessel en Roman dichtbij elkaar in de middenmoot eindigden. Hidde en Jonah kwamen dicht na elkaar achterin het veld met een grote glimlach en een goede eindspurt over de streep. Het ziet er naar uit – volgens het nog niet formeel opgemaakte eindklassement -, dat de jongens zich als ploeg gekwalificeerd hebben voor de finale op 7 maart in Bakkum. Hartstikke goed!

Hierna kwamen de meiden aan de start. Mila, Ana-Sofia, Tirza, Marthe en Louisa zorgden voor flink wat blauwe shirtjes in dit veld. Mila kwam voor GAC als eerste over de streep op een mooie vijfde plaats. Hierna volgde haar vriendinnetje Ana-Sofia. Louisa, Marthe en Tirza kwamen net in de tweede helft van de uitslagen vlak na elkaar over de streep. Al met al prima uitslagen op een druilerige zaterdagmiddag aan het Markermeer.

Back To Top
X