skip to Main Content

Zondag vond de tweede competitiewedstrijd van de masters plaats en dit keer was dit een thuiswedstrijd.
Wat een geweldige dag hebben we achter de rug! Zonnig van begin tot eind en dat waren de prestaties ook! Bij de dames en heren werd er gestreden tot de laatste seconde, centimeter en calorie!! En dat gebeurde allemaal op onze eigen baan in Hilversum!De meisjes kwamen wat gehavend aan de start doordat er een paar blessures waren, o.a.een nare voetblessure van Denise en een gescheurde knieband van Pauline.

Gelukkig hebben we een zeer flexibele ploeg meiden en de opengevallen plekken werden na wat gezucht super opgevuld: Inez "mocht" ineens een 400 lopen in plaats van een 200 (pfffff). Birgit T. werd teruggehaald van het Nordiccen om te speren en Cornelie stond standby op de 800 meter.

Het werd een dag met bijzondere uitslagen!
Rietje liep een prachtige 100 meter in 16,65! Wat een kanjer is deze 76 jarige: en wat een bewondering oogst zij bij vriend en vijand!
Ellen ging ondanks de verhuisbenen technisch zo fantastisch mooi en hoog over 1.45!
Dineke liep een nette 800 meter en daar waren we blij mee: Achilles pezen bleven heel gelukkig!

Halverwege de wedstrijd stonden we nog tweede achter DEM.

Birgit had wat rugklachten en besloot haar rug even te testen in het eerste rondje van de wedstrijd over 3 kilometer: het voelde goed dus ze trok lekker door: ploegleider had bijna een hartverzakking van dat tempo! Maar wel even winnen die wedstrijd!
Ingrid mikte haar slingerkogel beautiful over 41,62 meter; en dat met pijnlijke voet!
In de Zweedse estafette brachten Inez, Brigitte, Ellen en Ilona het stokje keurig naar de finish. Geen supertijd maar wel waardevolle punten!
Al konden we het bijna niet geloven: de GAC dames werden onverwacht nog eerste in de poule. Na de borrel bleken we ook nog landelijk eerste te staan en dat lag niet aan de alcohol.

De mannen streden een heroïsche strijd om de finale te halen. Veel afmeldingen maakten het de ploegleider moeilijk!
Maar in de wedstrijd ook hier mooie prestaties, met onder andere een PR van Michiel Stiemer op de 800 meter (niet zijn specialisme), een keurige 100 meter en daarmee 2e plek van Richard van Delft (in herstel van een kuitblessure) en klasbak Wim Threels (2e bij het hoogspringen), maar helaas was het uiteindelijk niet genoeg. De heren werden net 13de waar er 12 teams naar de finale gaan.

Heel veel dank naar de vereniging, de kanjers van de materiaalploeg, ET, juryleden, wedstrijdsecretariaat, kantineploeg: hulde! Het was een ontspannen en goed georganiseerde wedstrijd! De baan zag er prima uit en we hebben menig compliment gehoord over onze prachtige accommodatie.

Brigitte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X