skip to Main Content

De zomervakantie op een bijzondere manier afsluiten en het sportseizoen goed beginnen? Doe dan mee met de Gooise Heideloop op zondag 27 augustus! De starrt is om 10 uur. Alleen, met je partner of het hele gezin. Je kunt kiezen uit drie afstanden en tussen wandelen, nordic walken of hardlopen. Iedereen kan meelopen en onderweg genieten van de Gooise natuur. Jong, oud, man, vrouw, getraind of ongetraind.
Zet zondag 27 augustus in je agenda en schrijf je – als dat nog niet gedaan hebt – nu in!

GAC, Zuidwal en Tempo organiseren in samenwerking met Goois Natuurreservaat (GNR) voor de derde keer de Gooise Heideloop. Het is een loop zonder formele tijdsregistratie, maar voor de liefhebbers is er wel een tijdklok aanwezig. Bij de start krijg je een stempelkaart. Je loopt  over de heidevelden die in augustus volop in bloei staan en je komt onderweg de schaapskudde tegen.

Lopen voor het goede doel
De atletiekverengingen organiseren de Gooise Heideloop om aan iedereen te laten zien hoe mooi het 2.800 hectare tellende Goois Natuurreservaat is. De opbrengst van het inschrijfgeld gaat dit jaar naar het beheer en onderhoud van de heidevelden, zodat iedereen na de Heideloop hier nóg 364 dagen van het jaar van kan genieten.

Drie mooie routes
Over de Zuider-, Wester- en Bussumerheide worden drie routes uitgezet van 2.5, 5 en 10 kilometer. Je kunt ter plekke kiezen welke afstand je wilt lopen. Onderweg kom je verschillende stempelposten tegen.

Doe mee!
Omdat de Gooise Heideloop geen (hard)loopwedstrijd is, kan iedereen meedoen. Je hoeft geen lid te zijn van één van de atletiekverenigingen.

• Start (om 10.00 uur) en finish bij de parkeerplaats van het Sint Janskerhof, naast het Geologisch Museum Hofland aan de Hilversumseweg in Laren
• Er zijn drie routes uitgezet van 2.5, 5 en 10 kilometer
• Vooraf inschrijven kan via: www.inschrijven.nl
• Op vertoon van de inschrijfbevestiging per e-mail, ontvang je op de dag zelf vanaf 9.00 uur jouw stempelkaart bij de startplaats. Bij de finish ontvang je een mooi speldje ter herinnering.
• Kosten voor deelname bedragen € 3,- voor kinderen t/m 12 jaar en € 5,- voor overige deelnemers. Inschrijving op de dag zelf is mogelijk tot een half uur voor de start, dus tot 9.30 uur  Je betaald dan € 4,- (voor kinderen t/m 12 jaar) of € 7,-.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X