skip to Main Content

Weerwijzer:

Geen weeralarm.

Fietsen Horen In De Fietsenstalling

Je hebt haast, bent al laat vertrokken van huis en bijna te laat voor je training. Snel je fiets neerzetten zodra het kan, dus op de parkeerplaats van het ROC. (die met de slagboom ervoor)
STOP niet, maar fiets nog een stukje door en zet je fiets in de fietsenstalling.

Waarom? De parkeerplaats is eigen terrein van het ROC. Ze vinden het erg vervelend dat we daar onze fietsen neer zetten en daar hebben ze helemaal gelijk in.

We zijn een sportieve vereniging, dat extra stukje naar de fietsenstalling lukt vast wel.

Zet hem op, je kunt het: Fiets in de fietsenstalling!
Dus niet om het GAC gebouw heen of op de parkeerplaatsen voor auto’s.

Alvast bedankt, mede namens het ROC!

Dit bericht heeft 3 reacties
  1. Wat ongelooflijk zielig! Die stalling is er niet voor niets!
    Als nu de recreanten, én trainers eens het voorbeeld geven, maar die zetten hun fiets ook liefst zo dicht mogelijk bij t clubhuis. Oplossing? Sleep elke fiets die verkeerd staat naar de fietsenstalling. In het verleden is er gestickerd, mensen zijn aangesproken. Haalt allemaal niets uit. Je zult zien dat de fietsen die nu niet meer bij het ROC staan straks gewoon weer op t pleintje voor t clubhuis gezet worden. Terug bij af.

  2. Het zou wel helpen als het fietspad ook doorliep tot aan de stalling. Nu stoppen die zielige fietsers maar aan het eind van het fietspad om niet te hoeven slalommen tussen de auto,s door van luie automobilisten die hun auto zo dicht mogelijk bij de ingang willen parkeren.
    En om de ROC van repliek te dienen zou een mooie uitruil zijn om een algeheel rookvrij ROc terrein voor te stellen. Een visioen als we als lopers door een peukvrije ruimte ons loopje kunnen beginnen. Kortom nog veel te verbeteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X