skip to Main Content

Het was gisteren (11 maart) prachtig crossweer voor de finale van de crosscompetitie. Er  waren maar liefst 58 pupillen geplaatst voor de finale. Helaas stonden er gisteren veel files waardoor sommige deelnemers, te laat of helemaal niet konden komen. Gelukkig hebben de pupillen die er wel waren een aantal prima prestaties neergezet.

De JPB gingen om 14.25 uur van start, Youri van der Linden en Boudewijn van den Haak kwamen gelukkig nog net op tijd aangerend om te kunnen starten. Het parcours was bij de start erg modderig, een echte crossondergrond dus, en dat heeft Youri gemerkt. Hij raakte al vlak na de start een schoen kwijt en heeft de cross toen maar uitgelopen op zijn sok. Het deelnemersveld was erg sterk, maar de pupillen van het GAC hebben zich kranig geweerd. Nout van der Schoot kwam als eerste GAC’er over de finish, maar is helaas niet individueel in de prijzen gevallen. Vlak na hem finishte Kealan Steba, met Boudewijn van der Haak in zijn kielzog. Daarna zijn Thimo Gisius, Youri van der Linden, Kian Hollegie en Thymen Moen ook gefinished. Als team hebben ze het prima gedaan, ze hebben de 2e prijs gewonnen.

Ook de JPA2 hebben een uitstekende prestatie neergezet, Florian Vriezen kwam als 2e over de finish.  Tijs Hollander kwam als 2e GAC’er over de finish. Jippe van Drogenbroek kwam verrassend vlak daarna over de finish. Hij heeft echt een geweldige race gelopen. Zij zijn met het team 3e geworden!

Andere teams die in de prijzen zijn gevallen: MPC, JPC en MPA1 zijn 3e geworden. Maar vooral de MPA2 hebben het geweldig gedaan, zij zijn met het team zelfs 1e geworden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X